„Fethullah Gülen: A Life of Hizmet”, lansată la București

, , ,
 
Personalitatea-lui-Fethullah-Gülen-dezvăluită-la-București.

Personalitatea-lui-Fethullah-Gülen-dezvăluită-la-București

La București are loc lansarea cărții „Fethullah Gülen: A Life of Hizmet” (titlu românesc: O viață în Hizmet), scrisă de cunoscutul teolog luteran american John Pahl. Demersul editorial, susținut de editura Cetatea de Scaun, vine pe fondul recentelor evenimente îngrijorătoare de la Constanța, unde înalți diplomați turci au cenzurat discursul unui diplomat american la un eveniment organizat de Muftiatul Cultului Musulman din România.

Demers necesar

Primul eveniment, moderat de jurnalistul Ovidiu Nahoi, va avea loc astăzi la hotelul Sheraton București, sala Iridium, de la ora 19, unde autorul Jonh Pahl va răspunde întrebărilor publicului.

Ce este Mișcarea Hizmet? Cine este Fethullah Gülen? De ce este el important pentru umanitate? sunt doar câteva dintre întrebările la care organizatorii vor încerca să răspundă.

Cartea „Fethullah Gülen: A Life of Hizmet”, scrisă de Jon Pahl, va mai fi prezentată și în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România 2019. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10.45 în sala Virgil Madgearu. (Yunal Reșid)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *