Ucraina, urecheată de ambasadorul UE

, ,
 
Uniunea Europeană sprijină reformele din Ucraina

Uniunea Europeană sprijină reformele din Ucraina

Matti Maasikas, șeful Delegației UE în Ucraina, a declarat recent că autoritățile din Ucraina trebuie să implementeze în mod corect reforma funciară, reforma învățământului și cea a pieței forței de muncă. „În Ucraina se implementează mai multe reforme – reforma funciară, reforma pieței muncii, reforma învățământului. În cazul în care acestea vor fi aplicate în mod corect, Ucraina va devenit un stat cu o viață prosperă și economie eficientă”, a subliniat oficialul european, în cadrul „Forumului reformelor: pe drumul spre Vilnius”, relatează Libertatea Cuvântului, citat de agenția de presă KARADENIZ PRESS.

Ambasadorul UE la Kiev a subliniat faptul că Ucraina se confruntă încă cu multe provocări. Nu în ultimul rând, consolidarea statului de drept și lupta împotriva corupției, sunt prioritare pentru creșterea economică.

Oficialul a mai vorbit despre restabilirea încrederii cetățenilor în instituțiile financiare, adoptarea proiectului de lege privind transportul pe ape interioare și transportul feroviar, precum și despre piața energetică. (N.G.)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *