Romania si Ucraina, discutii despre securitatea la Marea Neagra

, , ,
 

Securitatea regională în zona Mării Negre şi a Balcanilor de Vest, dar şi eforturile depuse de Ucraina pe linia reformei sistemului naţional de apărare, au constituit teme de discuţie, luni, între secretarul de stat în Ministerul Apărării pentru politica de apărare şi planificare, Sebastian Huluban şi ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al Ucrainei în România, Teofil Bauer.
Secretarul de stat pentru politica de apărare şi planificare, Sebastian Huluban, s-a întâlnit luni cu Excelenţa Sa Teofil Bauer, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Ucrainei în România, ocazie cu care cele două părţi au trecut în revistă stadiul cooperării bilaterale la nivel politico-militar şi în domeniul securităţii şi apărării, informează un comunicat al MApN.
Ambasadorul Teofil Bauer a evidenţiat, la rândul său, buna colaborare existentă între cele două state şi a solicitat asistenţă şi sprijin din partea României în procesul de apropiere a Ucrainei de structurile Nord Atlantice. Totodată, secretarul de stat Sebastian Huluban a subliniat importanţa pe care România o acordă relaţiei bilaterale cu partenerul ucrainean.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *