Premierul ucrainean Volodimir Groisman vrea ca Ucraina să atragă tot mai multe investiții

, ,
 

 

Premierul Ucrainei, Volodimir Groisman

Premierul de la Kiev, Volodimir Groisman, a declarat miercuri, în cadrul vizitei întreprinse în regiunea Herson că una dintre sarcinile principale ale guvernului pe care îl conduce este de a crea condiții corecte pentru investitorii străini în Ucraina cu scopul de atragere a investițiilor din afara țării. „Este foarte important pentru mine ca investițiile să vină în Ucraina. Investițiile interne sunt și ele importante deoarece ne vor permite nouă să aplicăm tehnologii noi, să creăm noi locuri de muncă, să creștere competitivitatea țării pe piețele mondiale și, cel mai important, să oferim produse de calitate cetățenilor ucraineni”, a spus Groisman, citat de Ukrinform.

În cadrul vizitei sale în regiunea Herson, Groisman se va întâlni cu mai mulți reprezentați ai mediului de afaceri pentru a discuta un pachet de probleme stringente.

De altfel, guvernul ucrainean a anunțat pe site-ul său o serie de investitori germani sunt interesați să investească în domeniul „proiectelor verzi” cu precădere în zona energiei eoliene în Ucraina.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *