Kievul protesteaza in favoarea “integritatii Republicii Moldova”

, , , ,
 

mae-ucraina

Ucraina doreste pastrarea suveranitatii si integritatii teritoriale a R. Moldova, a declarat marti Ministerul ucrainean de Externe, reactionand la declaratiile presedintelui Traian Basescu din interviul acordat Romaniei Libere potrivit carora Romania s-ar putea uni cu R. Moldova in 25 de ani.
“Ucraina a fost, este si va fi o tara care este extrem de interesata de pastrarea suveranitatii si integritatii teritoriale a Moldovei”, a declarat pentru Interfax-Ucraina seful departamentului de comunicare din MAE ucrainean, Oleg Volosin. Traian Basescu a declarat intr-un interviu ca Moldova ar putea deveni parte a tarii sale in urmatorii 25 de ani, precizeaza Interfax-Ucraina. Basescu a mai spus, relateaza sursa mentionata, ca granita UE va ajunge pana la Nistru (sugerand ca R. Moldova se va integra in UE fara Transnistria – n.r.), in timp ce Ucraina va avea un imbold puternic pentru continuarea democratizarii si integrarea in UE.

1 răspunde
  1. read
    read says:

    las mai bine sa reactioneze la prezenta trupelor ruse in transnistria sau si mai bine la prezenta trupelor ruse in sevastopoli. si sa nu sa se bage in oala altuia.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *