Trump cel Blocat, supravegheat de Garda Națională

,
 
Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite, păzit de Garda Națională

Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite, păzit de Garda Națională

Unități militare din Garda Națională vor fi desfășurate pentru următoarele 30 de zile în capitala americană pentru a preveni alte violențe. Câteve mii de soldați din Garda Națională vor fi desfăşuraţi în capitala federală pentru a asigura paza Capitoliul. Autoritățile se așteaptă la manifestații de protest în timpul ceremoniei de inaugurare a noului președinte Joe Biden.

În zona centrală a capitalei americane au fost create 30 de puncte de control. În următoarele 30 de zile militarii vor activa sub un comandament la nivel federal.

Reprezentanţii Pentagonului au fost criticaţi de congresmeni pentru faptul că a durat câteva ore până să suplimenteze efectivele desfăşurate.

Cruciada Instagram

Facebook Inc şi Instagram vor prelungi blocarea conturilor preşedintelui Trump, pentru cel puţin următoarele două săptămâni. În această perioadă are loc tranziţia puterii prezidenţiale spre noua administrație Biden. Anunțul a fost făcut de directorul executiv Mark Zuckerberg, citat joi de Reuters.

“Credem că riscul de a permite preşedintelui să continue să se folosească de serviciul nostru în această perioadă este pur şi simplu prea mare”, a declarat Zuckerberg. (N.G.)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *