Summit-ul de la Vilnius, obiectiv strategic al Kiev-ului

de | mai 3, 2013 | Știri, Ucraina, UE, Uncategorized @ro | 0 comentarii

Ministrul ucrainean al afacerilor Externe, Leonid Kojara, speră că la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, din luna noiembrie 2013, va fi trasă linia sub cei 22 de ani de dezvoltare a relaţiilor dintre Ucraina şi Uniunea Europeană.
Leonid Kojara viseaza la Vilnius

Leonid Kojara viseaza la Vilnius

Ministrul ucrainean al afacerilor Externe, Leonid Kojara, speră că la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, din luna noiembrie 2013, va fi trasă linia sub cei 22 de ani de dezvoltare a relaţiilor dintre Ucraina şi Uniunea Europeană. Potrivit Agenţiei de presă UNIAN, citata de KARADENIZ-PRESS, Kojara a făcut o declaraţie în acest sens la o conferinţă de presă comună cu ministrul afacerilor Externe al Lituaniei, Linas Linkevicius.
„Cel mai important eveniment pentru Ucraina şi Lituania este summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Pentru Ucraina, acesta nu este un simplu eveniment, ca şi pentru Lituania. Sperăm că la această reuniune se va trage linie sub cei 22 de ani de dezvoltare a Ucrainei pe calea integrării europene”, a declarat Kojara.
Ucraina speră să semneze Acordul de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, programat să aibă loc în luna noiembrie a acestui an.

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *