R Moldova. Cetatenia romana s-ar putea obtine mai usor

, , ,
 

Autorităţile române caută noi soluţii pentru a îmbunătăţi procesul de redobândire a cetăţeniei române pentru cetăţenii Republicii Moldova.
Declaraţia a fost făcută miercuri de noul preşedintele al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie de la Bucureşti, Gheorghe Emacu, în cadrul unei întrevederi cu ministrul moldovean al justiţiei, Oleg Efrim. Oficialul de la Bucureşti a anunţat că ar putea iniţia un şir de amendamente la Legea ce reglementează acest proces, pe care ar urma să le propună ministrului român al Justiţiei, Titus Corlăţean.
După discuţiile pe care le-a purtat cu colegii săi din Ambasada României în Republica Moldova, Gheorghe Emacu a recunoscut că există anumite probleme, dar l-a asigurat pe Oleg Efrim că autorităţile de la Bucureşti depun eforturi constante pentru a le oferi cetăţenilor Republicii Moldova condiţii din ce în ce mai bune în care pot beneficia de această oportunitate. “Interesul nostru este ca Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie din România să funcţioneze cât mai limpede şi bine”, a declarat oficialul.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *