Vladimir Putin: Rezultatul alegerilor reflecta vointa poporului

, ,
 

putinPremierul rus Vladimir Putin a afirmat joi că rezultatul alegerilor din Rusia reflectă voinţa populaţiei şi raportul real al forţelor din această ţară.
„Rezultatul acestor alegeri reflectă raportul real de forţe din ţară, iar faptul că partidul de guvernământ Rusia Unită şi-a pierdut din forţe nu este nefiresc. Am trecut printr-o perioadă grea de criză. Fireşte că acest lucru a avut repercusiuni asupra oamenilor”, a declarat Vladimir Putin în dialogul său anual cu telespectatorii şi radioascultătorii ruşi.
El a afirmat că şi acuzaţiile opoziţiei, de fraudare a alegerilor, nu sunt neobişnuite, adăugând că „opoziţia de aceasta şi există, ca să lupte pentru putere”. „Faptul că oamenii îşi expun opinia cu privire la procesele care au loc în ţară (…) este unul absolut firesc, cât timp respectă legea”, a spus Vladimir Putin. „Am văzut la televizor în special oameni tineri, pe poziţie, care îşi formulează clar această poziţie. Pe mine mă bucură acest lucru. Dacă acesta este rezultatul regimului Putin, atunci este bine”, a mai afirmat premierul rus.
De asemenea, premierul rus, Vladimir Putin, a ordonat joi instalarea de camere web de supraveghere în toate secţiile de vot din ţară, care să funcţioneze 24 de ore din 24, la alegerile prezidenţiale la care el va fi candidat. „Propun şi cer Comisiei Electorale Centrale să instaleze în toate secţiile de vot – avem peste 90.000 – camere care să funcţioneze 24 de ore din 24”, a declarat liderul rus, în cadrul emisiunii televizate.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *