La Moscova incepe sa miroasa a “primavara araba”

, ,
 

moscova militariLa Moscova începe să miroasă a “primăvară arabă”, fapt constat şi de senatorul american John McCain. Între timp, Kremlinul a dcis aducerea în capitală a forţelor speciale ale ministerului de Interne. Cunoscut pentru criticile aduse Rusiei, McCain l-a avertizat pe Vladimir Putin că Rusia ar putea avea de-a face cu propria sa “primăvara arabă”, după protestele postelectorale de pe străzile Moscovei. “Dragă Vlad, primăvara arabă se apropie foarte mult de tine”, a spus McCain pe contul său de Twitter. Senatorul a adăugat un link la un articol apărut în “Wall Street Journal”, care vorbea despre “dovezi de necontestat ale fraudelor din procesul electoral”, care ar putea afecta relaţiile Rusiei cu capitalele occidentale, în următoarele zile.
Divizia „Dzerjinski”, subordonată Ministerului Afacerilor Interne rus, a intrat în capitala Rusiei, Moscova, transmite Eho Moscvî. Serviciul de presă al ministerului a confirmat că divizia a fost chemată „pentru a asigura ordinea publică în perioada post-electorală”, scrie Hotnews.md. Moscoviţii au observat în orele amiezii de astăzi coloane de automobile militare care se îndreptau spre centrul Moscovei.
Câteva minute după apariţia mesajelor cu privire la introducerea trupelor  în capitala rusă şi locuitorii suburbiilor oraşului Sankt Petersburg au observat coloane de automobile militare care se îndreptau spre oraş. Paginile unora din cele mai importante surse de informaţii din Rusia sunt blocate în aceste clipe.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *