INTERVIU LIVE! Dragoș Galbur, candidatul Partidului Național Moldovenesc la postul de primar general de Chișinău, va acorda un interviu live, miercuri, 11 octombrie 2023, la ora 12, în direct agenției KARADENIZ-PRESS!

de | oct. 10, 2023 | Moldova Electorală | 0 comentarii

Candidatul Partidului Național Moldovenesc la funcția de primar al capitalei Republicii Moldova, Dragoș Galbur, s-a lansat în campania electorală pentru Chișinău. În programul candidatului se regăsește desovietizarea capitalei prin restabilirea arhitecturii clădirilor, reformele în educație, găsirea soluțiilor pentru fluidizarea traficului, modernizarea transportului public, dar și rezolvarea problemei animalelor fără adăpost. Despre toate acestea și alte […]

Candidatul Partidului Național Moldovenesc la funcția de primar al capitalei Republicii Moldova, Dragoș Galbur, s-a lansat în campania electorală pentru Chișinău. În programul candidatului se regăsește desovietizarea capitalei prin restabilirea arhitecturii clădirilor, reformele în educație, găsirea soluțiilor pentru fluidizarea traficului, modernizarea transportului public, dar și rezolvarea problemei animalelor fără adăpost. Despre toate acestea și alte subiecte de interes vom discuta mâine, 11 octombrie 2023, la ora 12, pe pagina de Facebook a agenției de presă KARADENIZ-PRESS!

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *