25 Octombrie 2010 – Rezervistii din Armata Romana declanseaza Operatiunea "VALERIU CARP"

, ,
 

Servim Patria!

Servim Patria!

Toamna agitata la Bucuresti, condimentata de proteste aproape zilnice. Romania izbuteste, macar din acest punct de vedere, sa se alinieze curentului european, desi situatia din tara este mult mai grava. Cum reuseste arcul guvernamental sa gestioneze criza si ce masuri de contracare aplica pentru combaterea efectelor reprezinta un alt subiect. Deocamdata, important este un alt lucru. Situatia s-a agravat atat de tare incat categorii despre care se credea ca nu o sa participe niciodata la proteste sunt din ce in ce mai active. Astfel, pe langa politisti, politisti de frontiera si gardieni din penitenciare, a venit si randul militarilor.
Jandarmii – care fac parte din structurile militare al Statului Roman – au fost acuzati de pactizare prin pasivitate cu protestatarii politisti, desi si-au facut datoria si au respectat regulamentele si manualele dupa care se pregatesc. Militarii activi din Armata Romana, desi sunt nemultumiti, isi fac datoria cu prisosinta, in Tara, dar si pe plan extern, unde, sub-bugetati si slab dotati isi dau viata (KARADENIZ PRESS a scris pe larg despre acest subiect). Daca militarii din Armata sunt lipsiti de drepturi fundamentale pe care orice cetatean roman le are, in schimb, prin “compensatie”, ei sunt obligati sa sufere si mai mult efectele crizei economice.
In acest context, o categorie extrem de puternica – reprezentand peste 80.000 de mii de oameni, adica echivalentul actualei Armate active – incepe sa fie din ce in ce mai vizibila. Este vorba despre militarii disponibilizati, in rezerva sau in retragere.

Militarii in rezerva, activi si pe internet

Pentru un cititor avizat, este foarte simplu sa se duca direct la sursele de informare. In general, militarii sunt asimilati cu o casta. Nu este departe de adevar. Asa ca incearca sa pastreze ceea ce se cheama “low profile”. Chiar daca, aparent, sunt inexistente, se pot gasi pe internet surse care reusesc sa descrie foarte clar ce se intampla, in momentul de fata, in Armata. Adevarata stare de spirit este vizibila pe anumite bloguri, portaluri si forumuri. Astfel, trebuie mentionat blogul “ionpetrescu.ro”, care popularizeaza zilnic subiecte ce tin de Armata, Natiune si Tara, dar si subiecte militare externe. Colonelul Petrescu este unul dintre cei mai activi militari in rezerva care militeaza pentru drepturile constitutionale ale militarilor si pentru viitorul Natiunii Romane, indiferent ca se afla in dreapta sau in stanga Prutului.
Un alt spatiu virtual din domeniu este “InfoMondo Militar”, care scrie azi (28 septembrie 2010) ca, in sfarsit, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si Retragere isi face vizibila prezenta, prin participarea sa – mai exact, a circa 1000 de membri ai sai – la mitingul de protest din Capitala.
Presedintele Sindicatului, colonelul (r) Mircea Dogaru, a fost intrebat ce cauta acest sindicat la mitingul de protest. A raspuns ca “ceea ce se intampla in Tara nu are nicio legatura cu democratia”, si, prin urmare, era firesc ca si reprezentantii cadrelor militare disponibilizate, in retragere si in rezerva sa se alature celorlalte categorii socio-profesionale prezente in strada.
Cadrele militare disponibilizate si pensionarii militari s-au alaturat manifestantilor din blocurile sindicale nu doar fiindca, in mod abuziv, s-a ordonat recalcularea “pensiilor lor nesimtite”, ci fiindca “insusi statutul de cadru militar a fost desfiintat de deciziile guvernului Boc”. Ca masuri imediate, in fata unui astfel de situatii, colonelul Dogaru a spus ca s-a decis participarea la toate protestele care vor avea loc in Tara, precum si intocmirea unei petitii in care sa se solicite organizarea unui referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si desfiintarea Curtii Constitutionale. In cadrul interventiei avute la Antena3, colonelul Dogaru a lansat invitatia tuturor reprezentantilor si sindicalistilor ce fac parte din blocurile sindicale nationale sa se alature miscarii de protest ce va fi organizata de SCMDR pe 25 Octombrie.

25 Octombrie – o comemorare

“De peste o jumatate de secol cinstim ziua de 25 Octombrie, ca zi a ostirii, ca zi aniversara, ca zi a eliberarii ‘ultimei brazde’ din cei 43.492 kilometri patrati de pamant romanesc cotropiti de armata regala ungara in 1940. O consideram o zi a Victoriei si pentru ca a inlocuit, ca zi a Ostirii, ziua impusa de ocupantul sovietic, a infiintarii Diviziei Tudor Vladimirescu, in pamant si sub comanda straina”, afirma colonelul Dogaru, intr-un Apel catre toti membrii si simpatizantii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si Retragere. Uitam insa ca 25 Octombrie este mai mult o comemorare decat o aniversare. Pentru ca ar trebui sa cinstim memoria:

-Celor 381.118 morti si 243.622 schiloditi pe frontul de Rasarit, degeaba. Degeaba pentru ca, gratie tradarii de la 23 august 1944, 57.900 kilometri patrati de pamant romanesc (Basarabia, Bucovina, Herta si Cadrilaterul) pentru care ei s-au jertfit, au ramas sub ocupatie straina;

-Celor 62.000 de basarabeni, fosti militari, predati “la cheie” rusilor, impreuna cu familiile lor, de catre Mihai, si care au disparut in Siberia;

-Celor peste 1 milion de romani lichidati sau deportati de rusi din teritoriile ocupate;

-Celor peste 540.000 de cetateni romani lichidati pe loc, in lagare, pe front (100.000) sau expulzati de catre ocupantul ungur, inclusiv cele 60.000 de femei trimise ca sclave in Germania, din care au supravietuit 8.000;

-Celor 58.330 de ostasi romani, jertfiti pentru eliberarea Ardealului (32.000 doar la Oarba de Mures) parte a celor 169.800 cazuti in campania din Vest. Cazuti degeaba pentru ca in loc de cobeligeranta, gratie tradarii de la 23 august1944, am capatat statutul de tara invinsa, ocupata si sistematic jefuita. Iar Ardealul eliberat de noi a fost ocupat de rusi si a trebuit recuperat conditionat, prin manevre diplomatice, de guvernul Petru Groza, rusii impunandu-ne in schimb crearea Regiunii Mures Autonoma Maghiara, desfiintata dupa eliberarea din 1958, abia in 1959, de catre Ceausescu.

Si mai uitam suprema umilinta la care ne-au supus politicienii. Divizia 9 Infanterie era la portile Careilor din 24 octombrie. Dar a trebuit sa astepte cu arma la picior sa elibereze “ultima brazda” pe 25 octombrie, cand era ziua de nastere a tradatorului. Care l-a predat rusilor pe Maresal! Care a acceptat ocuparea Tarii, luarea in prizonierat a 6 divizii romane in zona Bacau-Neamt, si a mii de militari izolati, pana la 1 octombrie, data la care INTREAGA ARMATA ROMANA (1.073.000 oameni) A FOST DISPONIBILIZATA, din ordinul ocupantului rus. Acesta ne-a permis sa-l “ajutam” in Vest cu doar 12 divizii. Ramane celebra replica data de Stalin lui Malinovschi pentru Oarba de Mures: “Prostule! Eu sa te invat cum sa le distrugem potentialul biologic?”

Operatiunea „VALERIU CARP”

An de an politicieni cu lacrimi de crocodil in ochi, incadrati de obedienti in uniforma, au avut nesimtirea sa depuna coroane de flori la mormintele jertfitilor nostri. Si o vor face si anul acesta, cand distrugerea Armatei Romaniei se apropie de final:

-Nu ne-au mai lasat nici macar 12 divizii;

– “Reforma” a trimis acasa sute de mii de profesionisti din armata, politie, servicii;

-Deveniti mercenari, angajati pe baza de contract, profesionistilor li s-au redus salariile la jumatate, urmand ca si aceasta jumatate sa fie… injumatatita prin concedii fara plata;

-Iar noua, rezervistilor, prin Legile 329/2009, 119/2010, Legea sistemului unitar de pensii, ne-au luat toate drepturile, condamnandu-ne la umilinta, mizerie si moarte:

– Dreptul la asistenta medicala gratuita;

– Dreptul la pensie militara;

– Dreptul la munca;

– Dreptul la petitie;

-Statutul de militar, nu numai pentru prezent si viitor ci si pentru…trecut, etc.
Pentru toate acestea, SCMD propune tuturor categoriilor de militari in rezerva si retragere, vaduvelor si urmasilor lor, adica tuturor celor catalogati de mafia golaneasca aflata astazi la putere drept “nesimtiti”, “pomanagii” si, mai nou, “beneficiari”, o altfel de abordare a lui 25 Octombrie.
Tinand cont de posibilitatile noastre financiare, de numarul nostru si forta aliatilor nostri, pe data de 25.10.2010, orele 11.00, cand jefuitorii si asasinii Natiunii vor deschide ceremonialele de batjocorire a memoriei Eroilor neamului, noi vom depune coroane mortuare la sediile institutiilor considerate decedate:

– In Bucuresti: la Presedintie, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor si la Curtea Constitutionala;

-In Tara: filialele care nu vor veni la Bucuresti, vor depune coroane mortuare la sediile prefecturilor
SCMD va suporta cheltuielile de organizare (coroane, bannere, esarfe tricolore, sonorizari, etc.), mai putin cheltuielile de deplasare, pe care trebuie sa si le asume fiecare participant la actiuni. La aceste actiuni, membrii si simpatizantii vor participa pe baza de tabele care vor contine: gradul, numele si prenumele, CNP, telefonul de contact si semnatura. Inscrisurile sunt la libera alegere a filialelor, de exemplu: “Jos”, “Afara”, “FMI” si “Franklin Templeton”, etc.

“DIN ORDINUL MEU SI PE A MEA RASPUNDERE DESCHIDETI FOCUL!”

In amintirea predecesorului nostru, maior Valeriu Carp, acel simplu ofiter care, in iulie 1940, a luat soarta Tarii in propriile maini si a stabilit actuala granita de Nord–Est a Romaniei. Dupa ce, la 28 iunie 1940, clasa politica a tradat ca de obicei, respingand dorinta regelui Carol II (1930-1940, in exil 1940-1953) de rezistenta cu armele si acceptand ultimatumul sovietic, armata noastra s-a retras de la fruntariile de Est si de Nord. Rusii au urmarit-o la distanta de vedere, au provocat-o si batjocorit-o, si dincolo de granitele impuse prin dictatul Ribbentrop-Molotov. Asa au luat Herta si, inaintau spre Putna, fara ca vreun ordin sa vina de la ministrul de razboi.
In Bucovina, ultima unitate in ariergarda armatei romane era Batalionul 3 din Regimentul 16 Infanterie/ Divizia 7, la comanda caruia fusese numit maiorul Valeriu Carp. In momentul in care soldatii i-au transmis “Se vede Putna!”, adica mormantul lui Stefan cel Mare, acesta a decis sa nu mai astepte ordinul de lupta, care nu mai venea, a desfasurat batalionul si a dat un ordin unic in istoria militara: “DIN ORDINUL MEU SI PE A MEA RASPUNDERE DESCHIDETI FOCUL!”. Rusii au cazut secerati si s-au oprit. Scandalul international a fost evitat. Granita noastra de Nord a ramas fixata acolo, pe “Aliniamentul Carp”.
Intr-o tara care isi proclama drept eroi, tradatorii ordinari gen Pacepa si Raceanu, evident ca numele lui Valeriu Carp a fost sters din memoria colectiva si inlocuit in manuale de numele Andreei Esca. Pentru fapta lui, Valeriu Carp a fost declarat criminal de razboi dar a avut sansa sa moara in luptele de la Pascani in 1944. Trupul lui zace in trupul tarii, uitat si neonorat de noi, urmasii. Cu riscul de a-i repeta soarta suntem obligati insa astazi si NOI, de Istorie, sa-i repetam gestul si sa-i spunem ocupantului si slugilor lui: DESTUL!

Stimati camarazi,

NOI suntem, in acest moment, speranta Natiunii, prin misiunea data noua de Constitutie – Art. 118 (1), ca expresie a vointei poporului, aceea de aparatori ai democratiei constitutionale,si nu ne putem bate joc de aceasta speranta. Ultima speranta in conditiile in care ni s-a luat totul, nu mai avem ca natiune decat datorii si impozite, suntem indemnati sa murim sau sa plecam aiurea, iar fantoma lui Miklos Horty calare pe cal alb a inceput sa se plimbe, prin centrul Tarii, cu complicitatea Guvernului. Vom iesi in strada spre a exprima nu protestul nostru ci prin NOI, protestul intregii natiuni mintita si batjocorita, si protestul intregii Europe civilizate din care natiunea noastra face, de drept, parte.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *