Zelenski: Bătălia pentru Marea Neagră va intra în istorie

de | nov. 1, 2023 | Știri | 0 comentarii

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că forţele Kievului vor reuşi în luptele lor în viitor, în special în regiunea Mării Negre, chiar dacă situaţia de pe front este dificilă în prezent, relatează mass-media regională. „Lumea modernă este concepută pentru a se obişnui cu succesul prea repede. Când agresiunea a început în plină forţă, mulţi oameni […]

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirmă că forţele Kievului vor reuşi în luptele lor în viitor, în special în regiunea Mării Negre, chiar dacă situaţia de pe front este dificilă în prezent, relatează mass-media regională.

„Lumea modernă este concepută pentru a se obişnui cu succesul prea repede. Când agresiunea a început în plină forţă, mulţi oameni din întreaga lume se aşteptau ca Ucraina să nu reziste”, a spus Zelenski într-un discurs video susţinut marţi seară.

Foto: navy.ro
Foto: navy.ro

„Între timp, realizările colosale ale poporului nostru, ale tuturor soldaţilor noştri, sunt pur şi simplu luate ca atare”, a adăugat el.

„Succesul Ucrainei în bătălia pentru Marea Neagră va intra în istorie, chiar dacă nu este discutat prea mult în acest moment”, a mai spus el.

Rusia şi-a lansat invazia pe scară largă din Ucraina în februarie 2022, iar Kievul încearcă acum să elibereze toate zonele ocupate de forţele Moscovei, inclusiv peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată ilegal de Rusia în 2014.

Cu toate acestea, luptele de-a lungul liniilor frontului sunt dure, în special în est, lângă oraşul Avdiivka.

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *