Vlah: “vom construi o colaborare permanentă și intensă cu municipiul București”

, , , ,
 
Republica Moldova,destinație epentru aleșii locali români

Republica Moldova,destinație epentru aleșii locali români

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a făcut o vizită în regiunea autonomă Găgăuzia din Republica Moldova, fiind primit de guvernatoarea Irina Vlah.

Lidera de la Comrat a mulțumit poporului român pentru suportul important oferit Republicii Moldova în general, și Găgăuziei în particular, în procesul combaterii epidemiei.

Bașcanul” (guvernatoarea) Irina Vlah a mai declarat că „prioritatea noastră este industrializarea economiei Autonomiei și dezvoltarea sectorului IT. Intenția companiilor industriale de a investi în regiune și competitivitatea economiei noastre depind direct de nivelul de pregătire a specialiștilor care pot fi găsiți. Cunoașterea limbilor este un instrument important în dezvoltarea competențelor personale și un avantaj mare în procesul de angajare”.

Suportul Dvs în dezvoltarea capacităților sistemului nostru de educație este deosebit de valoroasă. Sperăm că vom reuși construi o colaborare permanentă și intensă cu municipiul București” a mai declarat Irina Vlah,

Desant la Chișinău

O parte a vizitei în Republica Moldova a primarului Ciucu s-a desfășurat la Chișinău, în delegația condusă de secretarul de stat Adrian Dupu, șeful Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din Guvernul României, în contextul în care Primăria Sectorului 6 din București ar fi dat bani pentru renovarea parcului „Alunelul” din Chișinău. “De acum încolo, pentru o perioadă lungă de timp, destinele noastre vor fi împletite. Acest proiect este doar începutul acestei înfrățiri pe care o dorim foarte fructuoasă” a declarat Ciucu. (Mihai Isac)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *