Ucraina electorală: Grițenko, asaltat la Odessa

, ,
 
Ucraina, război politic total în 2019

Ucraina, război politic total în 2019

Candidatul la președinție, Anatoli Grițenko, unul din favoriții în sondaje, a fost atacat în Odesa de 30 de persoane cu măști pe față, relatează mass-media locală, preluată de presa de la București. Potrivit ministrului ucrainean de interne, Arsen Avakov, ”poliția a reținut atacatorii asupra oamenilor din echipa lui Grițenko”. ”Poliția Națională a identificat și reținut 5 persoane din grupul celor 30 de atacatori asupra echipei candidatului la funcția de președinte al Ucrainei, Anatoli Grițenko în fața clădirii SHARK Radio din orașul Odesa”, a scris ministrul ucrainean de interne pe pagina de Facebook.
Potrivit oficialului, Ministerul de interne al Ucrainei va suprima aspru practicile “pe care unii încearcă să le introducă” în societatea ucraineană, indiferent de orice critică și atitudine opoziționistă față de actuala putere.
”Anunțăm măsuri dure împotriva celor, care vor încerca să blocheze ori să întrerupă discursurile candidaților la alegerile prezidențiale. Vom acționa dur împotriva organizatorilor de atacuri, oricăror provocări, precum și a publicării de informații false și materialeleor de presă pentru discreditarea candidaţilor”, a scris ministrul ucrainean de interne pe pagina de Facebook. (N.G.)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *