Rușii fac exerciții cu tancuri de-alungul Nistrului

, , , ,
 

Trancuri rusești și trasnistrene mărșăluiesc de-a lungul Nistrului

Militarii ruși și forțele militare loiale Tiraspolului au desfășurat marți și miercuri noi exerciții cu tancurile, ocupând „zona de conflict” și aliniindu-se în poziție de tragere înspre malul drept al Nistrului, relatează novostipmr.org. Manevrele militare comune au fost supravegheate de aşa-zisul ministrul al Apărării, Oleg Obrucikov şi colonelul Serghei Gerasiutenko.

După ce au pregătit tancurile de luptă, militarii au marșat spre “zona de conflict”, iar coloana a fost aranjată de-a lungul liniilor de tragere. Echipa militară a efectuat poziţii de echipament tehnic, manevre de camuflare a tancurilor şi a simulat protecţia şi apărarea zonei.

În această vară, militarii ruși împreună cu cei trasnistreni au simulat trecerea Nistrului cu blindatele pentru a respinge „atacuri teroriste” în regiune. Acest lucru a stârnit reacția Chișinăului, dar autoritățile de la Moscova au ordonat în continuare efectuarea de exerciții similare în regiune.

În paralel cu aceste exerciții, militarii ruși din Transnistria a desfășurat un exerciu anti-tero, anunță un comunicat de presă al Districtului Militar de Vest al Armatei Ruse.

Potrivit scenariului, teroriștii ar fi ocupat o clădire și au luat ostatici. De asemenea, ei ar fi minat camera electrica cu scopul de a submina și de a scoate din funcțiune sistemele video de supraveghere, precum și mijloacele tehnice de protecție a instalațiilor militare.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *