Rusia, Sputnik V contra cost pentru străini

, ,
 

"Liderul

Sputnik V contra cost pentru străini este oferta făcută de liderul de la Kremlin. În discursul ținut la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, președintele rus, Vladimir Putin, i-a invitat pe cetățenii străini să se vaccineze în Rusia, contra cost. El a cerut Guvernului rus să pună la punct detaliile până la sfârșitul acestei luni.

„Putem oferi cetățenilor străini șansa să vină în Rusia și să se vaccineze, având în vedere eficiența vaccinurilor noastre, există o cerere mare”, a declarat Putin precizând că industria farmaceutică rusă este dispusă să continue să stimuleze producția de vaccinuri.

Motive politice

„Desigur, în conformitate cu măsurile de siguranță și cerințele sanitare să fie organizate condițiile pentru ca cetățenii străini să aibă șansa de a obține un vaccin contra cost”, a declarat Putin. El nu a specificat despre ce sumă ar putea fi vorba. Decizia de a oferi Sputnik V contra cost pentru străini a fost salutată de mass-media rusă.

Putin susține că există în continuare state care resping vaccinurile anti-COVID din motive „politice”, deşi serul Sputnik V are o eficacitate de 96%. Până acum, Rusia a aprobat patru vaccinuri anti-COVID-19, cel mai folosit este Sputnik V, dar serul nu a fost aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. (N.G.)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *