Rusia „lucreaza” prin turisti masivi adusi in Transnistria

, , , , ,
 

russian militiaIntrarile de cetateni rusi in Republica Moldova s-au intensificat, acestia avand ca destinatie finala regiunea separatista transnistreana, scrie pe blogul personal analistul militar ucrainean Dmitri Timciuk, seful Centrului pentru Studii Politice si Militare. „Indivizi din Rusia, avand constitutie atletica si imbracati in civili, continua sa soseasca in ultimele zile la Chisinau, de unde se indreapta spre Transnistria”, scrie Timciuk, citat de portalul etransmedia.ro. „Cu toate acestea, nu se observa o crestere a contingentului de militari rusi, concentrate anterior la frontiera de est a Ucrainei”, precizeaza Timciuk. El mai relateaza ca o parte din Armata rusa, care se afla pe teritoriul Ucrainei, era pregatita pentru lupta. „Cu toate acestea, noi nu am depistat o crestere a numarului de unitati in componenta trupelor ruse, concentrata anterior in granitele noastre estice”, scrie expertul ucrainean.

1 răspunde
 1. mariusmioc
  mariusmioc says:

  Contactat de UNIMEDIA, ofiţerul de presă al Poliţiei de Frontieră, Daniela Mânzatu, a declarat că, în perioada 7-13 aprilie, prin Aeroportul Chişinău au traversat 3712 de cetăţeni ruşi, dintre care 1587 – femei şi 2125 – bărbaţi.

  „Din 1170 de intrări înregistrate, ulterior au urmat 955 de ieşiri. Din cei 215 de bărbați rămași pe teritoriul Republicii Moldova doar 60 dintre aceștia au vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani. Mulți dintre ei sunt moldoveni cu dublă cetățenie şi intră în ţară în baza paşaportului rusesc. Săptămâna aceasta o să fie un flux şi mai mare de persoane, pentru că sunt sărbătorile de Paști”, a declarat Mânzatu.

  http://unimedia.info/stiri/presa-ucraineana-rusia-aduce-grupuri-de-turisti-bine-facuti-in-transnistria-75089.html

  Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *