Выбрать страницу

Despre noi

Karadeniz Press este atat agentie de stiri independenta si non-partizana, cat si un hub de analiza geostrategica care isi propune sa se constituie intr-resursa de expertiza, un creuzet de idei si platforma de dialog pentru factori de decizie, analisti, jurnalisti, studenti in domeniul relatiilor internationale si studiilor de securitate si aparare, precum si pentru toti cetatenii interesati  de evolutiile din Regiunea Extinsa Marii Negre, pentru a-ajuta să îeleagă mai bine realitatile economice, politice si de securitate  cu care se confruntă statele din regiune.
Suntem echipa tanara si in cautare permanenta de noi colegi, jurnalisti, analisti si studenti pasionati de relatii internationale si studii de securitate si aparare din statele riverane Marii Negre si nu numai, care isi propune sa ofere analize, interviuri si stiri de calitate, echilibrate si echidistante.

Echipa noastra

Popescu Paul

Este absolvent al studiilor de licenta in domeniul Științe Politice din cadrul Facultatii de Științe Politice, respectiv al studiilor de master in domeniul Analiza și Soluționarea Conflictelor, din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. In prezent isi desfasoara activitatea in cadrul UN Fellowship Programme — International peace and security.

Ionut Georgescu

Este absolvent al studiilor de licenta in domeniul Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Facultatii de Studii Europene, respectiv al studiilor de master in domeniul Managementului Securitatii in Societatea Contemporana, din cadrul Facultatii de Istorie si Filosofie, Universitatea Babes-Bolyai Cluj Napoca. In prezent isi desfasoara activitatea in cadrul OSCE Internship Programme.

Dragos George

Este absolvent al studiilor de licenta in domeniul sociologie, respectiv al studiilor de master in domeniul Studii de securitate/Analiza Informatiilor din cadrul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti. In prezent urmeaza cursuri de master in domeniul Intelligence and Security Studies la Brunel Univesity London din Marea Britanie.

Anca Ionescu

Este absolvent al studiilor de licenta in domeniul relatii interntionale si studii europene din cadrul Facultatii de Filosofie si Stiinte social-politice, respectiv al studiilor de master in domeniul studii europene din cadrul Centrului de Studii Europene, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi. In prezent este Junior Professionals in Delegation Programme in cadrul European External Action Service.

Mihai Isac

Este absolvent al studiilor de licenta in domeniul Stiințe Administrative în cadrul Facultății de Administrație Publică a Şcoalii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, având și o licență în domeniul Științelor Politice din partea Facultății de Științe Politice a Universității din București. Cu o activitate de aproape două decenii în mass-media din România, este în prezent senior-editor în cadrul redacției agenției de presă KARADENIZ PRESS și invitat permanent în cadrul emisiunii săptămânale de politică externă Impact Global a postului TVR Moldova de la Chișinău. Colaborează periodic cu mass-media din Bulgaria, Turcia, România, Ucraina, Republica Moldova, Italia, Serbia, Spania în calitate de analist politic.

Sprijiniți jurnalismul independent!

Agenția KARADENIZ PRESS nu a solicitat și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale, în mod firect ori indirect, sub masca unor campanii de informare.
Dacă apreciați munca redacției noastre, ne puteți sprijini efortul prin donațiile dumneavoastră!

Puteți dona prin transfer bancar în contul
RO97BTRLRONCRT0CF6395401 deschis la Banca Transilvania

Vă mulțumim că ne sunteți aproape!