Ramazan in Romania. Mark Gitenstein, invitat la cina de Iftar

, , ,
 

Muftiatul Cultului Musulman din România organizează, în onoarea ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, cina tradiţională, Iftar, cu ocazia postului Ramazan.
Potrivit şefului Cultului Musulman din România, muftiul Muurat Iusuf, evenimentul este programat joi, de la ora 20,45, în zona Mamaia Nord. La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai Consulatului General al Republicii Turcia, din Constanţa, ai cultelor oficiale din România, membri şi reprezentanţi aleşi ai comunităţii musulmane, din România. Conform programului, vineri, de la ora 8,50, ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, este aşteptat la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România, la invitaţia Şefului Cultului Musulman din România, Muurat Iusuf, pentru a transmite un mesaj cu ocazia evenimentului religios marcat de comunitatea musulmană din România, moment urmat de o donaţie de carţi pentru biblioteca religioasă a Muftiatului.
Vizita ambasadorului Mark Gitenstein este programată să se încheie cu o deplasare în mijlocul comunităţii musulmane din satulul Hagieni, unde va participa alături de reprezentanţii Muftiatului, la o donaţie tradiţională de alimente, specifice Postului cel Mare din Luna Ramazan.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *