Putin, pregatit sa raspunda la intrebari la televizor

, ,
 

putin furiosCircul continuă la Moscova. După ce Dmitri Medvedev a mimat un dialog cu cetăţenii pe Facebook, Vladimir Putin a anunţat că va răspunde joi la întrebări, în cadrul unei emisiuni anuale televizate. „La 15 decembrie 2011, la ora 12.00 (10.00 ora României), posturile de televiziune Rusia 1, Rusia 24, RTR Planeta, posturile de radio Vesti FM şi Radio Rusia difuzează emisiunea specială Conversaţie cu Vladimir Putin. Continuare”, scrie site-ul moskva-putinu.ru.”Ca şi în alţi ani, şeful Guvernului va răspunde în aceste conversaţii în direct cu ruşii la întrebările care îi preocupă pe cetăţeni”, explică aceeaşi sursă.
Partidul Rusia Unită consideră că acuzaţiile de fraudă electorală se referă la un număr prea mic de buletine de vot, neputând astfel să influenţeze rezultatele scrutinului din 4 decembrie, din Rusia, a declarat un purtător de cuvânt al premierului Vladimir Putin. „Chiar dacă adunaţi toate aceste voturi incerte, este vorba de aproape 0,5% din numărul total de voturi. Deci, chiar dacă admitem ipoteza că aceste voturi pot fi contestate în justiţie, nu se poate aduce în discuţie legalitatea alegerilor sau rezultatul lor”, a declarat luni un purtător de cuvânt al lui Vladimir Putin.
Opoziţia denunţă fraude electorale masive şi cere anularea rezultatului alegerilor. Un număr de aproximativ 80.000 de persoane au participat la diferite mitinguri şi proteste organizate de opoziţie, începând cu anul 2000, anul în care Rusia Unită a ajuns la putere.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *