Putin decoreaza spionii expulzati de SUA

, , ,
 

Premierul rus Putin, suparat de esecul spionilor rusi

Premierul rus Putin, suparat de esecul spionilor rusi

Premierul Vladimir Putin a semnat o hotarare secreta de guvern prin care spionii rusi expulzati din Statele Unite ale Americii au fost premiati cu importante sume de bani si apartamente in Moscova sau Sankt-Petersburg, au declarat surse diplomatice rusesti, citate de agentia de presa KARADENIZ PRESS. Sursele citate au mai subliniat că autoritatile ruse nu au luat o decizie finala privind posibila lor incadrare oficiala in organigrama serviciilor de informatii ale Federatiei Ruse.
Reamintim ca anterior, premierul rus, Vladimir Putin, a dezvaluit, in timpul recentei vizite oficiale in Ucraina, ca s-a intalnit cu spionii rusi expulzati din Statele Unite, a cantat cantece patriotice alaturi de ei si i-a asigurat ca vor avea o viata interesanta si stralucitoare. „Sunt sigur ca vor lucra in locuri bune, sunt sigur ca vor avea o viata interesanta si stralucitoare”, a declarat Putin. El a adaugat ca, in cursul intalnirii avute cu agentii, au cantat cantece patriotice, acompaniati de muzica live, si au discutat despre viata. „Imaginati-va, trebuie sa stie o limba straina ca si cum ar fi a lor, sa gandeasca si sa vorbeasca in acea limba, sa indeplineasca misiuni in interesul tarii natale timp de multi ani, fara a putea conta pe imunitatea diplomatica”, a spus Putin, referindu-se la duritatea vietii de spion.
Premierul rus a adaugat ca superiorii celor zece si expertii urmeaza sa realizeze o analiza ampla a activitatii lor. Surse din serviciile ruse de informatii au afirmat ca agentii vor trece prin teste cu detectorul de minciuni in cadrul evaluarii performantei lor profesionale. Putin a mai afirmat ca reteaua de agenti rusi a fost descoperita ca urmare a unei tradari. „Asa cum am mai spus, acest scandal de a aparut ca rezultat al tradarii. Tradatorii sfarsesc intotdeauna rau, cu bautura sau droguri”, a spus el, adaugand ca stie numele tradatorilor vinovati de esecul acestei ample operatiuni a serviciilor de informatii rusesti impotriva Statelor Unite, Canadei si Mexicului.

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *