Psihoza terorismului blocheaza Federatia Rusa

, , , ,
 

Politia rusa a blocat principalele orase din Federatia Rusa

Politia rusa a blocat principalele orase din Federatia Rusa

Două staţii de metrou din centrul oraşului rus Sankt Petersburg au fost închise pentru cateva ore, în urma unei alerte false cu bombă, relateaza surse oficiale ruse, citate de agentia de presa KARADENIZ PRESS. Nici o bombă nu a fost găsită în cele două staţii de metrou din centrul oraşului, care fuseseră închise şi percheziţionate după ce un apel anonim anunţa că au fost amplasate bombe în aceste locuri, a declarat o sursă din cadrul poliţiei. Traficul prin staţiile Ploşciad Vostania şi Nevski Prospekt a fost reluat, a precizat sursa.
Reamintim ca sistemul de metrou din Sankt Petersburg este vizat adesea de apeluri telefonice anonime care anunţă amplasarea unor bombe. Cele două staţii au mai fost percheziţionate luna trecută în urma unei alerte false similare.
Alerta cu bombă de la Sankt Petersburg a venit în aceeaşi zi în care a avut loc un dublu atentat cu bombă la metroul din Moscova.  Câteva zeci de persoane şi-au pierdut viaţa în două staţii de metrou din Capitala Rusiei.
O primă explozie s-a produs luni dimineaţa în staţia Lubianka din centrul Moscovei , provocând moartea a 35 de persoane şi rănirea altor cateva zeci, iar cea de-a doua explozie s-a produs într-o altă staţie de metrou din Moscova şi a provocat moartea a 12 până la 15 persoane, au anunţat serviciile pentru situaţii de urgenţă şi surse din cadrul forţelor de ordine.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *