Prietena unui candidat la primaria Istanbul, disparuta in Romania

, , ,
 

O tânără de 27 de ani, prietena unui om de afaceri turc, Hüseyin Avni Sipahi, candidat la primăria Istanbul, este dată dispărută la Constanţa, unde venise să cumpere o locuinţă pentru mama ei, oamenii legii luând în calcul varianta unei răpirii în condiţiile în care cei doi sunt foarte bogaţi.
Conform sursei citate, Lara Şaban este originară din Constanţa şi are şi cetăţenie turcă, locuind în Turcia cu prietenul ei. În 27 aprilie, tânăra a venit la Constanţa, împreună cu fiica ei de trei ani, pentru a-i cumpăra un apartament mamei ei. Potrivit locale, la intrarea în ţară, tânăra avea asupra sa aproximativ 150.000 de euro, iar pe perioada şederii la Constanţa a fost văzută în mai multe cluburi din oraş, unde cheltuia foarte mulţi bani.
În 3 mai, tânăra ar fi trebuit să se întâlnească cu mama ei pentru a vedea mai multe apartamente, dar nu a mai ajuns şi nici nu i-a răspuns la telefon, maşina acesteia fiind găsită abandonată în faţa unui restaurant din Constanţa, transmite Mediafax. Maşina a fost ridicată pentru expertiză, iar Poliţia a audiat circa 20 de persoane, iar principala variantă luată în calcul este că tânăra ar fi fost răpită.
La data de 4 mai, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi despre dispariţia Larei Şaban, în vârstă de 27 de ani, din Constanţa. Aceasta, la data de 3 mai, ora 16.00, a plecat de la domiciliu pentru a se întâlni cu fratele său, în faţa unui hotel din zona Tomis Nord, unde însă aceasta nu a mai ajuns şi nici acasă nu a revenit, până în prezent. Autoturismul său a fost găsit în faţa unui alt imobil de pe strada Mircea cel Bătrân, unde aceasta locuieşte împreună cu mama şi fratele său.
Lara Şaban are înălţimea de 1.70 m, greutate 50 – 55 kg, constituţie slabă, păr şaten vopsit negru, ochi albaştri. Ca semne particulare are două tatuaje din care unul pe antebraţul drept cu inscripţia „Huseyin.Sipahi”, iar pe spate, în zona lombară mediană, un desen tribal. La data dispariţiei, Lara Şaban purta o rochie scurtă fără a se cunoaşte culoarea. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 4 Poliţie Constanţa sau Dispeceratul IPJ Constanţa, tel.0241.611.364 int. 20005.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *