Politia romana, atacata in mass-media de la Kiev

, , , ,
 

Transportul naval pe Dunare, noul front deschis de Ucraina impotriva Romaniei

Transportul naval pe Dunare, noul front deschis de Ucraina impotriva Romaniei

Potrivit unor agentii de presa din Ucraina, comandantul unei nave din tara vecina s-a plans ca a fost jefuit la Agigea, iar autoritatile din Romania au refuzat sa actioneze. Oficialii din cadrul Politiei Constanta au declarat insa ca i-au identificat deja pe hoti, prejudiciul a fost recuperat si ca nu au primit nici o plangere din partea autoritatilor ucrainene.
Incidentul de la care au pornit acuzatiile a avut loc pe data de 23 septembrie in portul Agigea. Cinci zile mai tarziu, cand a ajuns ajuns la Odessa, comandantul navei straine s-a plans autoritatilor ucrainene ca politistii romani au refuzat sa ii accepte plangerea, pe motiv ca au salarii mici si nu mai lucreaza peste program. Fotografiile surprinse de politistii romani dovedesc ca au intervenit.
“Suspectii au abandonat fierul vechi si au fugit. In urma investigatiilor efectuate de catre politisti s-a reusit depistarea si identificarea a 7 persoane suspectate de comiterea furtului”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Bogdan Paduraru. Suspectii au recunoscut ca totul s-a facut cu ajutorul unor membri ai echipajului strain.
“Capitanul navei nu a depus nicio plangere referitor la acest eveniment. Din cercetari a rezultat faptul ca doua din cele sapte persoane au oferit diferite sume membrilor echipajului navei pentru a le facilita urcarea la bord si a sustrage fierul vechi”, a spus comisarul sef Corneliu Tanase-sef Sectia Regionala Politia Transporturi Constanta. Politistii romani sustin ca prejudiciul a fost recuperat in totalitate iar convoiul de barje a plecat din Agigea cu aceeasi cantitate de fier vechi.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *