Necromantul Dragnea se transformă în Nosferatu

,
 
Dragnea, Nosferatu politicii românești

Dragnea, Nosferatu politicii românești

Liviu Dragnea a mizat pe faptul că necromanția transformă România în țintirimul lui de manevră. Moartea rațiunii și lipsa de reacțiune consistentă a Națiunii la ofensiva obscurantismului PSD, acest Grup Infracțional Organizat, alimentat de la Kremlin prin diferiți intermediari, riscă să ducă Țara în cea mai neagră perioadă de existență, în chiar Anul Centenar.

Necromantul Dragnea, cel care scoate morții din gropi ca să voteze, arăta miercuri seară – la Antena de coprocultură a mumiei-securiste (unde cănitul scatofag predicator și schizoidul de serviciu, mereu în șpagat logic, dau spectacolul suprem al ridicolului) –  ca ultimul zombie din filme de categoria horror. Ochi înfundați în orbite, ten înnegrit/pergamentos, rânjet de ”rigor mortis”, zero coerență a discursului.

Arăta ca Nosferatu, Mortul Viu, din clasicul lui  F. W. Murnau. Cu precizarea că, în 1922, contele vampir Orlok (interpretat de Max Schreck), părea mai viu decât nefericitul penal condamnat, aflat în fruntea Camerei Deputaților și a celui mai mare Grup Infracțional Organizat din istoria României.

Demiterea forțată a Laurei Codruța Koveși, printr-o decizie ilegală a CCR, nu a reușit să aducă nici cea mai mică sclipire de viață în ochii lipsiți de orice urmă de umanitate și în zâmbetul strâmb, schimonosit, al groparului României. Liviu Dragnea își trage energia din moarte: moartea rațiunii, moartea inițiativei, moartea logicii, moartea progresului și, în cele din urmă, Moartea Națiunii.

A fi sau a nu fi

Liviu Dragnea a declarat miercuri că este posibil să fie deschise şi alte dosare pe numele său şi a adăugat că „miza principală” a şefului statului este ca el să nu mai existe.

„În dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva de care nu am fost acuzat. (…) Acum am fost adus în acest dosar de declaraţiile, luate prin presiune de la două inculpate, date în faţa procurorilor DNA. Dar în faţa instanţei au spus că nu e aşa, deci, practic, motivele pentru care am fost târât în acest proces au fost anulate chiar de către cele care au spus. Sigur că încep alte dosare, fac cerere să redeschidă dosare deschise de acum 4 ani, 5 ani. A cerut la Înalta Curte să ne judecăm, probabil că o să deschidă ceva şi de când eram în liceu, în şcoala generală, în grădiniţă, de dinainte de a mă naşte. Nu-s prost! Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu să nu mai exist. Ce fac procurorii cu situaţia finanţărilor ilegale ale USR-ului şi PNL-ului? Absolut nimic. De ce? Pentru că este componenta politică a acestui sistem, în frunte cu Ludovic Orban, acest personaj de desene animate care este un personaj tras de fire şi care îşi găseşte fericire în ochii stăpânilor. A dus PNL în cea mai mare mocirlă în care a fost un partid vreodată”, a afirmat Dragnea la Antena 3, potrivit Agerpres.

Arma zvonurilor

Liderul PSD a citat apoi „nişte zvonuri”: „La moţiune. Eu vă spun ce vorbeau Raluca Turcan şi Ludovic Orban şi cu oameni din PSD şi din alte partide, ce s-a spus. Raluca Turcan i-a promis preşedintelui Iohannis că dacă dumnealui aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, guvernul n-a picat. Nici acum n-au înţeles şi nu vor înţelege niciodată ce înseamnă acest partid, ce înseamnă PSD”.

Întrebat dacă preşedintele Iohannis este implicat direct în condamnarea sa, Dragnea a spus: „Da, asta este părerea mea”.

„Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe şi total nevinovat. Am auzit şi alte… primeam ameninţări sau avertizări: ‘Ai grijă cu legea offshore, las-o să iasă aşa cum a venit iniţial, ai grijă, nu face mitingul, pentru că o să deranjezi foarte mulţi şi asta va influenţa decizia judecătorilor, ai grijă că sunt presiuni foarte mari pe judecători'”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Dragnea a susţinut că există „un ofiţer” care i-a relatat despre „rezolvarea unor judecători”: „Este un ofiţer, nu îi dau numele, pentru că sunt un om de caracter, care mi-a zis că a participat întâmplător la o discuţie cu nişte şefi din nişte instituţii care au zis ‘domnule, deocamdată am rezolvat doar un judecător, dar lucrăm în continuare’. Eu nu îi dau numele, este militar, dar dacă ţine la onoarea militară, şi nu are mize mici şi nu vrea să stea cu piatra asta pe inimă toată viaţa, poate ar fi bine să iasă să spună lucrurile astea, pentru că mâine ar putea să i se întâmple lui aşa ceva”.

Marius Alin BÂTCĂ

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *