Metsola, asigurări pentru Republica Moldova

de | nov. 11, 2022 | REPUBLICA MOLDOVA | 0 comentarii

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, susține racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea din R. Moldova, este un semnal de amenințare care demonstrează că orice este posibil. Oficiala a dat asigurări că Uniunea Europeană va susține Republica Moldova în consolidarea infrastructurii de securitate și apărare. „Am fost informați despre amenințarea continuă de securitate și […]
Republica Moldova, la răscruce geopolitică
Republica Moldova, la răscruce geopolitică

Republica Moldova, la răscruce geopolitică

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, susține racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea din R. Moldova, este un semnal de amenințare care demonstrează că orice este posibil. Oficiala a dat asigurări că Uniunea Europeană va susține Republica Moldova în consolidarea infrastructurii de securitate și apărare.

„Am fost informați despre amenințarea continuă de securitate și vulnerabilitate a Republicii Moldova. Vedem o țară care stă ferm în fața unui război foarte greu, care are loc în țara vecină. Pentru acest război au fost niște semnale de avertizare pe care UE le-a văzut mai devreme.  Noi trebuie să consolidăm infrastructura de securitate. Parlamentul European a fost foarte clar: trebuie să creăm o uniune stabilă de securitate și apărare, care va completa NATO și să ajutăm țări precum R. Moldova pentru a preveni ceea ce putea fi un incident mult mai critic”, a declarat președinta Parlamentului European,  în cadrul unei conferințe de presă susținută alături de președinta Maia Sandu.

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *