Kremlinul castreaza chimic pedofilii

, ,
 

Castrarea chimica a pedofililor, aprobata de Duma de Stat

Castrarea chimica a pedofililor, aprobata de Duma de Stat de la Moscova

Deputaţii ruşi au adoptat azi, în primă lectură, un proiect de lege care permite castrarea chimică a pedofililor ale căror victime au mai puţin de 14 ani, relateaza mass-media rusa. Măsura a fost adoptată în primă lectură de 322 de membri ai Dumei de Stat. Un singur deputat a votat împotrivă.
Textul prevede posibila castrare chimică a autorilor de infracţiuni cu caracter sexual împotriva copiilor mai mici de 14 ani. O altă prevedere permite condamnarea la închisoare pe viaţă a pedofililor recidivişti.
„Pe viitor, tribunalul, cu avizul unei comisii medicale, poate decide castrarea chimică a autorilor agresiunilor sexuale împotriva copiilor mai mici de 14 ani”, a declarat preşedintele Dumei de Stat, Garri Minh. „Adoptarea acestei măsuri este o reacţie a societăţii faţă de înmulţirea agresiunilor împotriva copiilor”, a declarat, la randul sau. deputatul Oleg Morozov.
Textul urmează să fie examinat şi în a doua şi a treia lectură, după care va fi transmis Consiliului Federaţiei, Camera superioară a Parlamentului rus.

1 răspunde

Urmăritori & Pingbacks

  1. […] O altă prevedere permite condamnarea la închisoare pe viaţă a pedofililor recidivişti. Sursa : https://karadeniz-press.ro/kremlinul-castreaza-chimic-pedofilii/ Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : […]

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *