KARADENIZ PRESS: Concurs prelungit!

de | sept. 4, 2023 | Știri | 0 comentarii

Datorită solicitărilor și interesului dumneavoastră, redacția KARADENIZ PRESS a decis prelungirea perioadei în care cei interesați pot trimite materiale pentru a participa la concursul de analize de securitate și politică externă. Puteți trimite lucrarea și un CV până în data de 15 octombrie 2023!Agenția de știri si analize Karadeniz Press este focusată pe acoperirea mediatică a […]

Datorită solicitărilor și interesului dumneavoastră, redacția KARADENIZ PRESS a decis prelungirea perioadei în care cei interesați pot trimite materiale pentru a participa la concursul de analize de securitate și politică externă. Puteți trimite lucrarea și un CV până în data de 15 octombrie 2023!
Agenția de știri si analize Karadeniz Press este focusată pe acoperirea mediatică a evoluțiilor de securitate și politică externă din Regiunea Mării Negre (conflicte în regiune, precum invazia militară rusă din Ucraina, securitate energetică, relații diplomatice și tratate internaționale care caracterizează evoluțiile de securitate și de politică externă pentru statele riverane Mării Negre, în raport cu alte state sau cu organisme internaționale precum ONU, NATO, UE, OSCE etc.


Redacția Karadeniz Press este formată din tineri cercetători în domeniul studiilor de securitate și apărare și relațiilor internaționale care își propun să ofere publicului interesat știri și analize de calitate, bine documentate, care să fie livrate la momentul oportun pentru înțelegerea evoluțiilor în plan regional!
Vrei să fii și tu unul dintre acești tineri cercetători?
Dacă da, noi îți oferim ocazia!
Karadeniz Press lansează un concurs de analize de securitate și politică externă pentru surprinderea unor evoluții și fenomene cu impact în regiunea Mării Negre! Temele de reflecție propuse de noi se referă la:
– statutul Mării Negre în tratate și convenții internaționale, bilaterale sau multilaterale (Convenția de La Montreux, OCEMN, Inițiativa celor trei mări etc),
– provocările de securitate la adresa statelor din regiunea Mării Negre (conflictul din Ucraina, migrația ilegală, traficul de droguri, securitate energetică etc),
– evoluții politice interne, de securitate și politică externă ale statelor riverane Mării Negre sau cu impact direct asupra ecuației de securitate regională (România, Ucraina, Federația Rusă, Georgia, Turcia, Bulgaria și Republica Moldova).
Dacă ești student sau cercetător în domeniul științe politice, sociologie, studii de securitate, relații internaționale și vrei să devii contributor la Karadeniz Press, te rugăm să ne trimiți o analiză de circa 4000 de cuvinte, care să cuprindă una sau mai multe dintre temele enumerate mai sus, după modelul analizelor publicate de Councif on Foreign Relations (de exemplu: https://www.cfr.org/backgrounder/ukraine-conflict-crossroads-europe-and-russia) sau Rand Corporation (de exemplu: https://www.rand.org/pubs/research_briefs/RBA1862-1.html), pe adresa de email redactia@karadeniz-press.ro.
Și pentru că noi considerăm că munca trebuie răsplătită, avem și premii pentru voi!
Premiul 1 este în valoare de 300 euro, premiul 2 este 200 euro, premiul 3 este 150 euro, iar cele 5 mențiuni care vor fi acordate sunt în valoare de 100 euro!
De asemenea, toți câștigătorii vor fi invitați să publice regulat analize și știri pentru Karadeniz Press, pe baza unui contract de drepturi de autor, contribuțiile voastre urmând a fi retribuite!

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *