Intoxicatia alimentara, arma secreta ucraineana impotriva NATO

, , ,
 
Soldatii NATO, infranti de bucataria ucraineana

Soldatii NATO, infranti de bucataria ucraineana

În vestul Ucrainei, unde sub egida NATO au loc aplicații internaționale „Rapid Trident -2013”, zeci de militari au fost spitalizați, relateaza surse militare oficiale de la Kiev, citate de agentia de presa KARADENIZ PRESS. Reprezentanții ministerului apărării din Ucraina au confirmat această informație, dar au declarat că spitalizarea este legată de probleme cu aclimatizarea militarilor.
Conform informațiilor oficiale, au fost spitalizați mai multe zeci de militari americani, iar motivul este intoxicația alimentară. De remarcat că, anterior în presă apăruse informația că în spital au fost spitalizați 15 militari români, din cauza intoxicațiilor alimentare de origine nedeterminată. Cei din ministerul ucrainean al apărării au anunțat că sunt spitalizați „19 reprezentanți al armatelor străine”, iar versiunea intoxicației este negată.

Febra antiterorista

Conform datelor ministerului, boala militarilor este datorată „adaptării la specificul climei locale. „Este dificil pentru străini să se adapteze la schimbările drastice ale vremei noastre. De aceea unii din ei au răcit și au febră”, a declarat reprezentantul ministerului apărării, Alexandr Poroniuc. Alt motiv de spitalizare al unor militari sunt leziunile și accidentările survenite în timpul aplicațiilor.
Aplicațiile internaționale „Rapid Trident-2013” au început la 8 iulie. La ele participă circa 1300 de militari din 19 state diferite. Aplicațiile au lor pe poligonul „Iavorov” din regiunea Lvov. Scopul lor este îmbunătățirea operațiunilor comune de combatere a terorismului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *