Industria de aparare romaneasca, la raport

, , ,
 

Industria de aparare romaneasca intra pe piata internationala

Industria de aparare romaneasca intra pe piata internationala

In perioada 13-15 aprilie 2010 la Romaero, Baneasa se va desfasura cea de-a III-a editie a Expozitiei de Aparare, Aeronautica si Securitate Black Sea Defense and Aerospace – BSDA 2010, dedicata Industriei Aeronautice, Apararii, Securitatii Nationale si Securitatii Private, se arata in comunicatul de presa remis agentiei de presa KARADENIZ PRESS. Manifestarea se bucura de sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti, Ministerului roman al Apararii Nationale, Ministerului roman al Internelor si Reformei Administrative, Ministerului roman al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Serviciului Roman de Informatii, Ministerului roman al Trasporturilor si Infrastructurii si al Ministerului Afacerilor Externe prin ANCEX.
In cadrul BSDA vor fi prezente unele dintre cele mai importante firme din industria de aparare si securitate din Romania si din afara ei. Pe durata BSDA 2010 vor avea loc demonstratii aeriene cu avioane de lupta de ultima generatie, demonstratii ale trupelor speciale din cadrul Ministerelor partenere si vor fi expuse cele mai noi tehnoligii din industria de aparare si securitate.
Surse oficiale, citate de agentia de presa KARADENIZ PRESS, au subliniat ca BSDA 2010 este una din cele 5 expozitii din Europa la care Departamentul de Aparare al Statelor Unite ale Americii – U.S. DoD – va participa in mod direct in 2010.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *