Gazprom tânjește să bată toate recordurile la livrări de gaze în 2017

, , , , ,
 

Gazprom se așteaptă la o producție de 470 de miliarde de cubi de gaz pentru 2017, a declarat marți președintele companiei, Alexei Miller. „Ne așteptăm ca Gazprom să producă 470 de miliade de metri cubi de gaz în 2017. Acesta ar fi o producție cu 50 de miliarde de metri cubi mai mare decât în 2016, iar creșterea ar fi de 12%”, a adăugat oficialul rus.

Gazprom are de gând să stabilească recordul absolut de producție a gazului natural și să exporte 192 de miliarde de metri cubi de gaz numai în perioada rămasă până la finalul anului.

În ceea ce privește exportul, dacă trendul pe care l-am observat în cele 11 luni va continua și vor livra 13,5 miliarde de metri cubi de gaz pentru export faț de aceeași perioadă a lui 2016, atunci Gazprom va stabili un record absolut în istoria sa în materie de livrări de gae până la finele anului, cu 192 de miliarde de metri cu cubi”, a mai spus el, citat de Tass.

Miller a adăugat că Gazprom va livra în 2017, circa 5 miliarde de metri cubi de gaz pentru consumul intern al companiilor din Rusia din industria de electricitate, agro-chimică, prelucrare a metalelor și cea a cimentului.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *