Filat, reales in fruntea PLDM

de | dec. 8, 2013 | R. Moldova, România, Știri, UE, Uncategorized @ro | 1 comentariu

Liderul PLDM, Vlad Filat, a fost reconfirmat ieri in fruntea formatiunii liberal-democrate din Republica Moldova. “Vom depune mai mult efort pentru a merge inainte. Vom initia o ampla campanie de informare cu privire la integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana. Vom informa despre ce inseamna aceasta integrare, despre beneficii si pasii care vor fi intreprinsi”, […]

pldm8dec13a9Liderul PLDM, Vlad Filat, a fost reconfirmat ieri in fruntea formatiunii liberal-democrate din Republica Moldova. “Vom depune mai mult efort pentru a merge inainte. Vom initia o ampla campanie de informare cu privire la integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana. Vom informa despre ce inseamna aceasta integrare, despre beneficii si pasii care vor fi intreprinsi”, a afirmat Vlad Filat dupa reconfirmarea in functie. Candidatura lui Filat a fost sustinuta si de catre prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca. „Fara precedent, eu il voi vota pe Vlad Filat”, a spus Leanca. La Congresul VI al PLDM au fost stabilite angajamentele pe care PLDM si le asuma in calitate de promotor al ireversibilitatii parcursului european al tarii si integrarea Republicii Moldova in spatiul comunitar. La evenimentul de duminica au fost prezenti circa 4500 de membri de partid si invitati din Republica Moldova, dar si din afara ei.

Share our work

1 Comentariu

  1. Serghei

    In 1998, Vladimir Filat achita fostului spicher al Parlamentului, Dumitru Diacov, suma de 200 mii de Dolari, pentru a deveni ministrul privatizarilor. Filat cind a fost director al departamentului privatizarii si administrarii proprietatii de stat. In urma privatizarii „Moldovapromstroiban k” prezent „Moldinconbank” FILAT a FURAT 5 milioane 326 mii de lei. A privatizat sanatoriul „Prietenia” din Sergheievka a fost vinduta cu doar 417 lei pe cind ea era estimata la cel putin 1 milion 528700 lei. Acele 6 fabrici de vin din Rusia parca au disparut fara urma in rma folosirii baghetei magice a lui Filat:”Orlovschii vinzavod”, „Tverskoi vinzavod”, „Votkinschii vinzavod”… Un lucru nu pot sa inteleg, cum timp de citiva ani 1998-2001 a dovedit sa Prihvatizeze :”Farmaco Chisinau”, „Agropetrol”, „Ciment”, „Neptun Nord”, „Inmancommetal”, „Moldagrotehnica”, „Piele”, „Protos”, „Ionel”, „Faprochim” Este nevoie sa mai mentionez ca nenorocitul de Filat a mai prihvatizat si simpatica cladire de proportii considerabile care se afla la adresa bulevardul Stefan cel Mare 65 la intersectia cu strada Izmail vis a vis de magazinul Unic. Capodopera lui Filat este prihvatizarea Uzinei de ciment din Rezina, atuncea Filat a furat poporul moldovenesc de peste 14 milioane de $. Pe cind compania autohtona oferea 15 milioane $ Filat la vindut cu doar 200 mii $ companiei franceze „Finarge 26”. A mai vindut teren din Rezina de 188,5 ha la un pret de 5,7 milioane lei, pe cind pretul real era de cel putin 113,5 milioane lei. Sa mai mentionez si prihvatizarea sau lichidarea pt cash a avioanelor MIG 29 si TU 154B. Ei cit pe ce sa uit, Filantropul nostru a mai prihvatizat 6 avioane Tupolev si a alungat de la lucru circa 200 de angajati ai companiei „Air Moldova”.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *