Responses to the Ukraine War in the Global South

de | sept. 13, 2023

Asociația pentru Studiul Naționalităților găzduiește un webinar: Responses to the Ukraine War in the Global South. Panelul va avea loc prin Zoom joi, 14 septembrie, între orele 12:00-13:30 ET (ora de Est) / 18:00-19:30 CET (ora Europei Centrale). O mare parte din Sudul Global acceptă narațiunea rusă despre războiul din Ucraina. Ei au refuzat să condamne invazia […]

Asociația pentru Studiul Naționalităților găzduiește un webinar: Responses to the Ukraine War in the Global South. Panelul va avea loc prin Zoom joi, 14 septembrie, între orele 12:00-13:30 ET (ora de Est) / 18:00-19:30 CET (ora Europei Centrale).

O mare parte din Sudul Global acceptă narațiunea rusă despre războiul din Ucraina. Ei au refuzat să condamne invazia rusă la ONU sau să se alăture sancțiunilor economice occidentale. La optsprezece luni de la începutul conflictului, există schimbări în poziţia unor ţări precum India, Mexic şi Africa de Sud faţă de război? Ce măsuri fac ei pentru a încerca să pună capăt luptei? Ce poate face Ucraina pentru a-i convinge să-și schimbe poziția?

Participanții Bhaso Ndzendze (U Johannesburg, Africa de Sud), Maria Blancas (Colegiul King din Londra, Marea Britanie), Nalin Kumar Mohapatra (Jawaharlal Nehru U, India). Moderator: Peter Rutland (Wesleyan U, SUA)

Virtual ASN este o platformă academică online globală care leagă savanți, studenți și membri ai publicului larg interesați de chestiuni legate de naționalism și etnie, cu un accent regional pe Europa și Eurasia. Oferă oportunități pentru oamenii de știință de a împărtăși cunoștințele și expertiza în probleme stringente și de a-și consolida propriile abilități de cercetare și predare. ASN virtual reunește și încurajează o comunitate la nivel mondial.

Share our work

0 Comentarii