Black Sea and Balkans Security Forum, organizat la București

de | mai 16, 2023

Forumul Securității Mării Negre și Balcanilor 2023 va avea loc în perioada 18-19 mai la București și va fi cea de-a șaptea ediție a unui eveniment anual organizat de New Strategy Center, în parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, beneficiind de suportul instituțional al Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Apărării Naționale și de sprijinul Diviziei de Diplomație Publică a NATO.

Cu această ocazie, Forumul de Securitate al Mării Negre și Balcanilor 2023 va aduce o schimbare de stil, menită să-și consolideze rolul de cel mai mare și mai relevant eveniment de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre. 

Peste 150 de oficiali de rang înalt, experți reputați și reprezentanți ai mediului academic și de afaceri se reunesc la București.

Cele peste 40 de paneluri vor putea fi urmărite prin livestreaming pe pagina de Facebook a New Strategy Center sau pe canalul de YouTube al New Strategy Center. Adresa evenimentului este https://2bsecurityforum.ro/ 

Forumul este concentrat pe oferirea unui spațiu pentru dezbateri structurate în diverse forme, într-o gamă largă de formate, asupra celor mai stringente probleme din domeniul apărării, al studiilor de securitate și al relațiilor internaționale.

Share our work

0 Comentarii