Editorial: Dictatura „Idiocrației” și puterea proștilor ciomăgari

, , , ,
 
Jandarmeria-paznicii-penalilor-politici

Jandarmeria, paznicii penalilor politici

Suntem conduși de proști și hoți. Iar, dacă nu e și fudul, prostul parcă nu e prost destul. Ca să se păstreze la putere, hoții au nevoie de proști atât de bătuți în cap, încât să fie dispuși, fără niciun regret, să facă chiseliță creierii celor care gândesc și protestează împotriva „idiocrației”. Acest cuvânt nu există în dicționarele limbii române. Și nici în dicționarele limbii engleze, deși, de acolo își trage rădăcinile. Dar înseamnă „Puterea Idioților”. Așa că, pe scurt, idioții și hoții, care au luat puterea, au nevoie de proști abrutizați care să îi apere!

Proști abrutizați din Jandarmerie au „odorizat” cu piper oameni pașnici, care stăteau, pur și simpu pe stradă. I-au săltat și i-au aruncat în „dube”. Aceste animale decerebrate, executante de ordine ilegale, și-au pus genunchii pe spinările unor oameni pașnici care, chiar și atunci când dorm, sunt mai inteligenți decât ei. Acești jandarmi, în „calitatea” lor de slugi urâte, ciomăgare, ar trebui să își dea seama că ceea ce au făcut ei nu contează nici măcar cât un scuipat teleormănean, pentru stăpânii lor infractori și agramați. Sunt simple instrumente. Sunt bâtele pe care le vor arunca în foc, după ce s-au văzut cu sacii în căruță.

Troglodiții ăștia în uniformă, surprinși în timp ce-și demonstrau forța animalică și prostia crasă și slugărnicia maximă față de camarila de hoți și idioți din conducerea României, ar trebui să dispară din sistem și nici nu ar fi avut ce să caute în acest sistem. De aproape 30 de ani, această structură a fost formată și „reformată” după chipul și asemănarea tuturor forțelor politice aflate la guvernare.

Din fericire, încă, nu toată Jandarmeria este asemenea brutelor mono-neuronale care calcă totul în picioare, dar acest gen de angajați distruge total imaginea instituției. „Animalele” astea, se presupune, au depus un JURĂMÂNT față de ROMÂNIA și POPORUL ROMÂN. Brutele astea sunt militari și, prin acțiunile lor, murdăresc uniforma militară.

Doar că ei nu știu ce înseamnă asta. Slugile ciomăgare își vor da seama de prostia lor, doar după ce, condamnate de Justiție, vor ajunge acolo unde le e locul. La lada de gunoi a istoriei!

Marius Alin BÂTCĂ

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *