Donald Trump, amenințat de Angelina Jolie în 2020

, ,
 
Angelina-Jolie-se-gândește-să-candideze-la-prezidențialele-americane-din-2020

Angelina-Jolie-se-gândește-să-candideze-la-prezidențialele-americane-din-2020

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale din SUA se apropie cu pași repezi, iar candidații încep să intre pe rând în cursă. O surpriză ar putea fi o candidatură a actriței Angelia Jolie, care a declarat că nu exclude o astfel de variantă, relatează BBC, citat de agenția de presă KARADENIZ PRESS.

„Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică, dar, de asemenea, am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap. Aşa că sunt deschisă şi disponibilă. Pot îndura multe, ceea ce e bine. Voi face tot ceea ce voi crede că va aduce schimbare”, a declarat Angelina Jolie într-un interviu pentru BBC.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, nu a spus, însă, când ar urma să facă pasul spre politică. Divorțată în septembrie 2016 de Brad Pitt, Angelina Jolie este cunoscută pentru implicarea în campanii privind refugiații, combaterea violenței sau protecția mediului.

Varianta Oprah Winfrey

În urmă cu câteva luni cunoscuta prezentatoare de talk-show Oprah Winfrey a confirmat că nu doreşte să candideze la preşedinţia SUA, chiar dacă simte că este ”responsabilă” de promovarea dreptăţii în lume.

După un discurs foarte inspirat susţinut la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfăşurată la începutul lunii ianuarie, care a alimentat speculaţiile privind posibila sa candidatură în 2020, cea pe care toată lumea o numeşte simplu ”Oprah” a declarat că s-a gândit la această posibilitate.

“O mulţime de oameni bogaţi m-au sunat, mi-au spus că ar putea să-mi conducă campania şi să strângă un miliard de dolari pentru mine”, a povestit într-un interviu acordat postului de televiziune CBS antreprenoarea în vârstă de 64 de ani, prima femeie de culoare din lume care a devenit miliardară. ”Cred că atunci când ai atât de mulţi oameni ale căror opinii le apreciezi şi care te susţin, merită să te gândeşti la asta”, a spus ea.

Preşedintele Donald Trump a declarat la 9 ianuarie că se îndoieşte că Oprah Winfrey va candida. “Îmi place Oprah. Nu cred că va candida”, a declarat Trump presei în timpul unei şedinţe de cabinet de la Casa Albă, relatează Agerpres, citată de KARADENIZ PRESS.

Semn divin

Oprah Winfrey, cunoscută susținătoare a fostei candidate democrate Hillary Clinton, a precizat că a luat decizia de a nu candida. “Dacă Dumnezeu voia să candidez, nu mi-ar spune? Şi nu am auzit asta”, a explicat ea mass-media.

”Cred că am o responsabilitate, ca persoană cu o voce influentă în această ţară, să o folosesc pentru a promova dreptatea, bunătatea şi bunăvoinţa în această lume. Dar n-am avut niciodată impresia că aceasta ar trebui să fie politică”, a precizat Oprah. ”Sunt impresionată de faptul că lumea crede că aş putea fi un lider al lumii libere, însă pur şi simplu nu este în spiritul meu. Nu este în ADN-ul meu”, a adăugat ea confirmând declaraţiile similare făcute în ianuarie 2020.

Un sondaj realizat de institutul Marist Poll publicat la câteva zile după discursul de la Globurile de Aur a indicat că deşi 64% dintre americani au o părere bună despre Oprah, doar 35% ar dori să o vadă în cursa pentru Casa Albă. (N.G.)

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *