Chirtoaca si Tomac, la mai multe scoli din Chisinau

, ,
 

Chirtoaca si TomacPrimarul general al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Secretarul de Stat pentru românii de pretutindeni din cadrul Guvernuluil României, Eugen Tomac, au vizitat pe parcursul zilei de joi mai multe instituţii de învăţământ special.
Oficialii au avut întâlniri cu elevii din şcolile-auxiliare şi instituţiile de învăţământ cu regim special din Chişinău unde au participat la diverse programe festive, iar la final copiii au primit daruri cu prilejul Crăciunului. Dorin Chirtoacă a menţionat că Primăria Chişinău în permanenţă a fost alături de instituţiile de învăţământ cu regim special, subliniind că pe viitor autorităţile locale vor intensifica acţiunile de susţinere a acestor şcoli.
De atenţia lui Dorin Chirtoacă şi a lui Eugen Tomac, în ajunul sărbătorilor de iarnă,  s-au bucurat şi cei 260 de copii ai şcolii-internat din oraşul Străşeni, care au prmit daruri de Crăciun.
De asemenea, în preajma sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, peste 300 de elevi din Condriţa, Truşeni şi Grătieşti, localităţi din componenţa municpiului Chişinău, au vizitat Primăria Capitalei R. Moldova. Copii au venit cu colinde şi urături. Programul artistic a fost unul deosebit, care i-a încântat nu doar pe angajaţii Primăriei, ci şi pe Moş Crăciun, care le-a oferit micuţilor dulciuri şi cadouri.
În urmatoarele zile, la Primaria municipiului Chişinău vor sosi şi alţi colindători, Moş Crăciun având pregătite pentru ei pachete cu dulciuri.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *