Armata bulgara are interzis la sex

, , ,
 

Armata bulgara are interzis la sex

Soldatii si ofiterii armatei bulgare au interzis la sex in public

Funcţionarii din cadrul Academiei Militare “G. S. Rakovski “din Sofia au instalat indicatoare care interzic sexul în parcul instituţiei în scopul de a preveni un comportament indecent, relateaza mass-media bulgara. Decizia vine la cateva zile dupa ce politia bulgara a arestat un grup de studenti ai academiei militare sofiote, acuzati de comportament indecent, adauga sursele citate. Ministerul Apararii de la Sofia nu a comentat incidentul, declansand o ancheta interna.
Parcul Academiei Militare din capitala bulgara este împrejmuit de restul oraşului şi a fost deschis publicului in luna iunie 2010. Acesta este considerat unul dintre cele mai frumoase parcuri din Sofia, în mare măsură din cauza faptului că este închis pe timp de noapte, spre deosebire de alte parcuri mari din capitala Bulgariei, puternic afectate de traficul de droguri si prostitutie.
Indicatoarele introduse saptamana trecuta de angajaţii Academiei Militare interzic unele din comportamentele “tradiţionale” nedorite, cum ar fi plimbarea animalelor de casă, consumarea alcoolului sau grătarul, dar şi unele mai puţin tradiţionale precum plimbările fără haine şi sexul în parc.

Armata decimata

Recent mass-media bulgara, citata de agentia de presa KARADENIZ PRESS, a relatat ca numarul militarilor din armata bulgara si a cadrelor din serviciile de informatii militare de la Sofia va fi redus cu pana la 50%. Astfel, ca urmare a reformei armatei si serviciilor de informatii militare de la Sofia, numarul total al militarilor ar putea sa ajunga de la 33.000, la 17.000. In prezent, autoritatile de la Sofia iau in discutie mai multe scenarii, dar cel mai probail este sa se recurga la masura anuntata sau, in cel mai fericit caz, la o reducere la 24.000. Taierea numarului de militari este motivata de necesitatea reducerii cheltuielilor, bugetul ministerului bulgar al Apararii din 2010 fiind cu 38% mai mic decat cel din 2009.
Ministrul bulgar al Apararii, Any Angelov, a confirmat saptamana trecuta ca va avea loc o reducere semnificativa in armata, dar a refuzat sa dea cifre, precizand ca, mai intai, este nevoie de o analiza strategica, ce ar putea sa inceapa in luna august 2010. Ministrul bulgar a precizat ca Bulgaria isi va respecta obligatiile fata de NATO.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *