Rusia deschide 24 de secții de votare peste Nistru pentru Putin

de | ian. 11, 2018 | Federatia Rusa, R. Moldova, Știri | 0 comentarii

Tiraspolul intenționează să deschidă nu mai puțin de 24 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în Rusia pe data de 18 martie 2018.  Numărul secțiilor va crește cu două față de alegerile parlamentare din 2016, atunci înregistrându-se un interes sporit pentru participarea la scrutinul precedent. „Acest eveniment va determina în […]

Tiraspolul intenționează să deschidă nu mai puțin de 24 de secții de votare pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în Rusia pe data de 18 martie 2018.  Numărul secțiilor va crește cu două față de alegerile parlamentare din 2016, atunci înregistrându-se un interes sporit pentru participarea la scrutinul precedent.

„Acest eveniment va determina în multe privințe viața statului nostru pentru viitorii șase ani. Dezvoltarea noastră viitoare depinde de activitatea noastră, de exprimarea voinței și înțelegerea importanței acestui eveniment”, a declarat șeful așa-zisei comisii electorale a regiunii transnistrene, Elena Gorodețkaia, citată de agenția regimului separatist de la Tiraspol Novostipmr.org.

Ambasada Rusiei la Chișinău se va asigura de buna funcționare a acestor secții de votare de peste Nistru.

Share our work

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *